Welkom bij

Wereldwinkel Nuenen

Prijswinnaars kunstwerken, april 2019

Prijsuitreiking mooiste kunstwerk voor Wereldwinkel Nuenen

Wereldwindwinkel Nuenen viert haar veertigjarige verjaardag in 2019 en daarom is er elke maand een actie. In maart konden alle kinderen uit Nuenen een kunstwerk inleveren. Een aantal kinderen zijn hard aan de slag gegaan met schaar, papier, lijm en klei. Ze werkten met dezelfde materialen als onze producenten uit verre landen waar wij de fairtrade producten van verkopen. De kunstwerkjes hebben gedurende de afgelopen weken de etalage versierd van de Wereldwinkel aan de Berg in Nuenen. Uiteindelijk hadden we vier prijswinnaars.

Woensdag 10 april kwamen Mila, Morris, Fender en Dane naar de Wereldwinkel om hun prijzen in ontvangst te nemen. Supertrots toonden zij hun eigen kunstwerk aan de fotograaf van de Wereldwinkel. Mila had schattige konijntjes van klei gemaakt, Morris en Fender een prachtig masker van papier-maché  en Dane kwam heel creatief voor de dag met een egeltijdmachine.

Hun enthousiasme en inzet werden beloond met een mooie prijs. Mila ging naar huis met een vilten tasje met vingerpoppetjes,  Morris met een houten dierenpuzzel, Fender een knutseldoos en Dane een houten puzzelklok.  Alle prijzen komen uit het uitgebreide fairtrade assortiment van de Wereldwinkel. Loop gerust eens binnen aan de Berg 28, er is heel veel keus en voor ieder wat wils.